Git Browser

Met de Git Browser kun je rechtstreeks repositories en add-ons installeren van één van de grootste site's waar Kodi add-ons gehost worden. Let op: Enige ervaring met Kodi is vereist, beginners kunnen deze add-ons beter overslaan! Houd een add-on of developers naam bij de hand als je deze add-on gaat...

Add-on beschrijving fout of slecht vertaald? Verstuur een betere!

Git Browser installeren

Deze installatie tutorial is automatisch samengesteld en dus niet door ons gecontroleerd. Je bent zelf verantwoordelijk voor wat je installeert. Wij raden je aan alleen het legale content te streamen. Het streamen van illegaal content is verboden en moedigen wij niet aan.

Repository naam: repository.xbmchub
Add-on ID: plugin.git.browser


Zie dit topic voor meer informatie.

 

Het is een goed idee om de developers repository te installeren om updates van je favoriete add-ons te ontvangen. Zoek de naam op die begint met repository. en eindigt met de developers naam, bijvoorbeeld voor de developer mhancoc7 zou dat repository.mhancoc7.public-0.1.2.zip zijn.

Repositories

De add-on Git Browser is terug gevonden in de volgende repository:

Lees onze handleiding om een add-on of repository te installeren ook eens door.

Raad je deze add-on aan?

3 0 0

Over Zo werkt Kodi en Git Browser

Git Browser wordt niet gehost of onderhouden door ZowerktKodi.nl wij bieden alleen een geautomatiseerde add-on index aan voor Kodi. Wij raden je aan alleen het legale content te streamen, het streamen van illegaal content is verboden.