Alles in 1 NL (by XvBMC NL)

Diverse youtube Streams muziek, NL series/films/docu's, Nl kids, NL Cabaret, XvBMC handleidingen, Vlaams, .:C.T.R.L:. Gaming Room, Cirque Du Soleil, Nl racing, DanceTrippin TV, Van Alles Wat NL, Muziek uit Limburg. Door en Voor de XvBMC community, Heb je zelf een Youtube stream gespot die hier wel in zou passen, meld het ons dan even op onze FB pagina Films/series/muziek chat by XvBMC Nederland...

Add-on beschrijving fout of slecht vertaald? Verstuur een betere!

Alles in 1 NL (by XvBMC NL) installeren

Deze installatie tutorial is automatisch samengesteld en dus niet door ons gecontroleerd. Je bent zelf verantwoordelijk voor wat je installeert. Wij raden je aan alleen het legale content te streamen. Het streamen van illegaal content is verboden en moedigen wij niet aan.

TUTORIALS VOORLOPIG VERWIJDERD...


Repositories

De add-on Alles in 1 NL (by XvBMC NL) is terug gevonden in de volgende repository:

Lees onze handleiding om een add-on of repository te installeren ook eens door.

Genres

Nederlands

Raad je deze add-on aan?

18 1 18

Over Zo werkt Kodi en Alles in 1 NL (by XvBMC NL)

Alles in 1 NL (by XvBMC NL) wordt niet gehost of onderhouden door ZowerktKodi.nl wij bieden alleen een geautomatiseerde add-on index aan voor Kodi. Wij raden je aan alleen het legale content te streamen, het streamen van illegaal content is verboden.

Reacties

Let op: Voor vragen over Alles in 1 NL (by XvBMC NL) kun je het beste een topic aanmaken op Kodi-Forum.nl. Op het forum word je sneller geholpen en misschien is je vraag daar zelfs al beantwoord. Dit reactie formulier is alleen bedoeld om je mening over Alles in 1 NL (by XvBMC NL) te geven.