Incursion

Fans van Genesis/Exodus/Covenant forks weten wat ze kunnen verwachten van deze add-on. Het gebruikt de nieuwe ResolveURL. Deze add-on is geüpdatet en andere sites praten met veel liefde over deze add-on. Met Incursion kun je naar films en series kijken. Deze add-on is volledig Nederlands en zeer gebruiksvriendelijk.

Add-on beschrijving fout of slecht vertaald? Verstuur een betere!

Incursion installeren

Deze installatie tutorial is automatisch samengesteld en dus niet door ons gecontroleerd. Je bent zelf verantwoordelijk voor wat je installeert. Wij raden je aan alleen het legale content te streamen. Het streamen van illegaal content is verboden en moedigen wij niet aan.

TUTORIALS VOORLOPIG VERWIJDERD...


Update 6-3-2018: Deze add-on wordt heel positief aangeschreven op Kodi-Forum.nl


Real-Debrid voor betere kwaliteit streams.
Handige tips voor Incursion.

Repositories

De add-on Incursion is terug gevonden in de volgende repository:

Lees onze handleiding om een add-on of repository te installeren ook eens door.

Genres

Films TV Series

Raad je deze add-on aan?

7 0 0

Over Zo werkt Kodi en Incursion

Incursion wordt niet gehost of onderhouden door ZowerktKodi.nl wij bieden alleen een geautomatiseerde add-on index aan voor Kodi. Wij raden je aan alleen het legale content te streamen, het streamen van illegaal content is verboden.

Reacties

Let op: Voor vragen over Incursion kun je het beste een topic aanmaken op Kodi-Forum.nl. Op het forum word je sneller geholpen en misschien is je vraag daar zelfs al beantwoord. Dit reactie formulier is alleen bedoeld om je mening over Incursion te geven.