Wat zijn goede vervangers voor Covenant?


Sinds de developer Colossus is gestopt met het ontwikkelen van de bekende add-on Covenant zijn er geen updates meer uitgekomen voor deze add-on. Tot nu toe werkt Covenant nog prima maar dat kan morgen anders zijn. In dit bericht noem ik een paar goede vervangers voor Covenant.

Incursion (TIP)

Incursion heeft de zelfde werking als Exodus, Covenant en Placenta en is dus misschien wel de beste optie als je een simpele en goede add-on zoekt. In combinatie met een Real-Debrid account haal je de mooiste films en tv-series binnen. Uiteraard is deze add-on ook zonder Real-Debrid te gebruiken.

Placenta (TIP)

Placenta wordt ook wel de vervanger van Covenant genoemd, deze add-on heeft de zelfde werking en is dus misschien wel de beste optie als je een simpele en goede add-on zoekt. In combinatie met een Real-Debrid account haal je de mooiste films en tv-series binnen. Uiteraard is deze add-on ook zonder Real-Debrid te gebruiken. Het verschil tussen Placenta en Fantastic is dat er op Placenta een actieve developer zit.

Gaia

Gaia is al een behoorlijke tijd actief en staat bekend om de vele opties binnen de add-on. Je kunt met Gaia de meest mooie kwaliteit binnen halen met een Real-Debrid of Premiumize account. Gaia is de opvolger van de bekende add-on Bubbles.

 


Neptune Rising

Neptune Rising is een fork van de add-on Poseidon. In combinatie met een Real-Debrid account haal je de mooiste films en tv-series binnen. Uiteraard is deze add-on ook zonder Real-Debrid te gebruiken.

Fantastic

Fantastic wordt ook wel de vervanger van Covenant genoemd, deze add-on heeft de zelfde werking en is dus misschien wel de beste optie als je een simpele en goede add-on zoekt. In combinatie met een Real-Debrid account haal je de mooiste films en tv-series binnen. Uiteraard is deze add-on ook zonder Real-Debrid te gebruiken.

The Pyramid

The Pyramid wordt ook wel de vervanger van Covenant genoemd, deze add-on heeft de zelfde werking en is dus misschien wel de beste optie als je een simpele en goede add-on zoekt. In combinatie met een Real-Debrid account haal je de mooiste films en tv-series binnen. Uiteraard is deze add-on ook zonder Real-Debrid te gebruiken.

Elysium

Elysium (voorheen ZEN) is een gratis Video add-on voor Kodi om naar Films en TV Series te kijken. De add-on ZEN was voorheen altijd heel bekend en populair.

Of er echt een beste add-on is kan ik niet zeggen, iedereen heeft zijn eigen mening. Wel raad ik je van harte aan om eens een Real-Debrid account te nemen, de kwaliteit van films en streams gaat dan echt vooruit en je hebt minder tot geen last meer van bufferen etc. Houd Kodi-forum.nl ook in de gaten voor het laatste nieuws over deze add-ons.