Help, ik ben nieuw met Kodi! (Beginnershandleiding)


Voor iedereen die voor de eerste keer met Kodi gaat werken gaat er een geheel nieuwe wereld open. Er zijn zoveel mogelijkheden dat je als beginner misschien door de bomen het bos niet meer ziet. Via dit bericht wil ik je op weg helpen door Kodi.

Allereerst is het belangrijk dat je de laatste versie van Kodi gebruikt (Kodi 17 op dit moment), ook raad ik je aan indien je al gebruik maakt van Kodi alles te resetten. Dit kun je heel simpel doen door Kodi te verwijderen en opnieuw te installeren. Wanneer je Kodi (opnieuw) hebt geïnstalleerd krijg je het volgende scherm te zien als je Kodi start.

Via deze tutorial kun je lezen hoe je Kodi op het Nederlands zet en Nederlandse ondertiteling instelt.

Nu je Kodi op het Nederlands hebt gezet en de Nederlandse ondertiteling hebt ingesteld kun je bezig gaan met het installeren van verschillende add-ons. Aangezien iedereen andere wensen heeft is het aan je zelf om te kiezen welke add-ons je wilt installeren. Tip: Neem eens een kijkje op onze populaire add-ons pagina.

Wanneer je (nog) betere kwaliteit streams wilt raden we je aan gebruik te maken van Real-Debrid.

Er zijn ook veel beginners die gebruik maken van een Build het enige nadeel van een Build vind ik dat je niet weet wat er geïnstalleerd wordt en Kodi kan er slomer door worden. Bovendien leer je er ook niks van! 🙁

We hopen dat we je iets op weg hebben kunnen helpen met deze tutorial. Mocht je alsnog vragen hebben dan kun je een topic aanmaken op het forum, daar helpen we je graag verder!