Kodi 17 op Android 4.4? Gebruik FTMC!


Mensen die nog gebruik maken van een TV Box met Android 4.4 kunnen helaas geen Kodi 17 (of hoger) meer installeren. Vaak is het de beste optie om een nieuwe TV Box aan te schaffen. Maar niet iedereen heeft het geld hiervoor of de behoefte eraan. Je zou ervoor kunnen kiezen om Kodi 16 te blijven gebruiken maar dit krijgt per dag meer nadelen omdat Kodi 16 geen https links ondersteund waardoor je dus steeds minder streams krijgt. Er is gelukkig een oplossing om toch nog fijn gebruik te kunnen maken van je Android Box namelijk de fork van Kodi gebruiken genaamd: FTMC. FTMC is ontwikkeld door de developer Freaktab en bevat alle mogelijkheden van Kodi 17 maar dan wel werkend op Android 4.4! In deze tutorial laat ik je zien hoe je FTMC kunt installeren op je Android Box.

  • Je kunt niet kiezen voor verschillende versies van FTMC, welke je moet hebben ligt aan de processor die jouw Android Box heeft. Standaard kunnen de meeste Android Boxen omgaan met Arm General/AML. Mocht je een Rockchip processor hebben kies dan voor FTMC Arm Rockchip. Wanneer je het niet zeker weet kies dan voor Arm General/AML.

  • Kies voor Download now
  • Er wordt nu een download gestart, wanneer deze voltooid is op je Android Box kun je deze download openen en kun je FTMC installeren.

FTMC werkt het zelfde als Kodi dus je kunt ook gewoon de zelfde add-ons van Kodi 17 gebruiken op FTMC! Voor vragen kun je een topic aanmaken op Kodi-Forum.nl.
Veel kijk plezier gewenst! 😉